НАПРЯМИ ПІДГОТОВКИ

Підвищення кваліфікації дорослого населення проводиться також на курсах цільового призначення за напрямками:

  • Агротехнічні заходи щодо вирощування та збирання овочів;
  • Агротехнологічні вирощування овочевих культур в умовах ринкового господарювання;
  • Агротехнологічні принципи вирощування та догляду за виноградом;
  • Агротехнологічні принципи та способи обробки винограду;
  • Адаптивні технології в галузі рослинництва;
  • Актуальні питання з охорони праці;
  • Виконання весняно-польових робіт у фермерському господарстві;
  • Використання сучасних технологій та матеріалів при виготовленні швейних виробів;
  • Дотримання безпечного ведення робіт в процесі трудової діяльності;
  • Дотримання безпечного ведення робіт на виробництві;
  • Дотримання безпечного ведення робіт при експлуатації та обслуговуванні котлів, що працюють на газовому паливі;
  • Дотримання безпечного ведення робіт при опалюванні пічок та груб;
  • Дотримання безпечного ведення робіт у галузі сільського господарства;
  • Дотримання умов охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах освіти;
  • Організація надання комунально-побутових послуг в закладах відпочинку;
  • Основи підприємницької діяльності;
  • Основні операції технічного обслуговування сільськогосподарської техніки при підготовці до весняно-польових робіт;
  • Особливості вирощування томатів на крапельному зрошенні;
  • Правила експлуатації котлів;
  • Правила охорони праці в сільськогосподарському виробництві на автомобільному транспорті;
  • Сучасні нормативно-правові вимоги до дотримання безпечних умов праці в процесі трудової діяльності;
  • Сучасні прийоми технічного обслуговування та ремонту машин сільськогосподарського призначення;
  • Сучасні технології вирощування та збирання сільськогосподарських культур;
  • Сучасні технології організації зеленого туризму;
  • Технічне обслуговування і ремонт сільськогосподарської техніки;
  • Технічне обслуговування та експлуатація дощувальних машин «Фрегат»;
  • Управителі багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств ЖКГ, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу.
  • Монтаж металевих конструкцій и встановлення сонячних батарей сонячних електростанцій;
  • Дотримання основ санітарії та гігієни в закладах громадського харчування;
  • Дотримання основ санітарії та гігієни в закладах відпочинку;
  • Дотримання основ санітарії та гігієни в кулінарії;
  • Швачка. Крій та пошиття;
  • Використання сучасних технологій та матеріалів при виготовленні швейних виробів.