Новини

ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ

У жовтні розпочали навчання слухачі групи за професією 8331 «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва» категорії А1 за дуальною формою навчання. Професійно-теоретична підготовка відбувається у зручному як для слухачів так і для роботодавців режимі он-лайн та оф-лайн.

Основне завдання упровадження елементів дуальної форми навчання – усунути основні недоліки традиційних форм і методів навчання майбутніх кваліфікованих робітників, подолати розрив між теорією і практикою, освітою й виробництвом,  підвищити якість підготовки кваліфікованих кадрів із урахуванням вимог роботодавців у рамках нових організаційно-відмінних форм навчання.

Трактор – основна машина в сільському господарстві, за допомогою якої обробляють ґрунт, виконують основні роботи по догляду за культурними рослинами, перевозять вантажі тощо. Кожний п’ятий працівник сільського господарства – тракторист.

Професія тракториста – машиніста сільськогосподарського виробництва потрібна селу і народному господарству України.

Ця цікава і романтична професія для тих, хто любить природу. Вона відкриває широкі можливості для вдосконалення професійної майстерності та втілення на практиці творчих задумів.