Новини

ВИПУСК ГРУПИ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ

👉 У ДНЗ «Херсонський центр ПТО ДСЗ» 21 лютого відбувся випуск групи Кух.3-7і за професією «Кухар». Навчання відбувалось за дуальною формою, під замовлення роботодавця – ясла-садочок «Ягідка» Великокопанівської сільської ради.
👩‍🍳 Професія – кухар є однією з найактуальніших на ринку праці Херсонської області. Люди цієї професії надзвичайно талановиті та творчі, а ті, які працюють у закладах освіти, дитячих садках, яслах – надзвичайно відкриті та щирі. Адже готувати для дітей – особлива справа. Тут важливо не просто з’єднувати інгредієнти згідно технологічних карт, а й готувати з любов’ю, щиро прагнути аби страви радували дітей та приносили їм користь і задоволення.
👍 Якщо любите готувати – вам до ДНЗ «Херсонський центр ПТО ДСЗ»! Саме тут народжуються кваліфіковані професіонали – кухарі.
🎯 У Центрі є всі необхідні умови для опанування даної професії , а під керівництвом досвідчених наставників ви навчитеся готувати різноманітні страви та смаколики. Станете справжніми професіоналами, що дуже важливо в умовах жорсткої конкуренції на ринку праці!