НАПРЯМИ ПІДГОТОВКИ

Підвищення кваліфікації дорослого населення проводиться також на курсах цільового призначення за напрямками:

  • Агротехнологічні принципи вирощування та догляду за виноградом
  • Агротехнологічні заходи щодо вирощування та збирання овочів
  • Агротехнології вирощування овочевих культур в умовах ринкового господарювання
  • Адаптивні технології в галузі рослинництва
  • Виконання весняно-польових робіт у сільському господарстві
  • Виконання весняно-польових робіт у фермерському господарстві
  • Використання сучасних технологій та матеріалів при виготовленні швейних виробів
  • Генеруй бізнес-ідею. Розпочни власний бізнес
  • Експлуатаційні особливості функціонування сучасної дощувальної техніки
  • Експлуатація і ремонт сільськогосподарської техніки під час виконання сільськогосподарських робіт
  • Етика обслуговування клієнтів
  • Засоби сучасної комунікації шляхом інформаційних технологій
  • Організація здорового способу життя для продуктивності праці
  • Основні операції технічного обслуговування сільськогосподарської техніки при підготовці до весняно-польових робіт
  • Основи підприємницької діяльності
  • Основні вимоги щодо проведення робіт у сільськогосподарських підприємствах при застосуванні органічних та мінеральних добрив
  • Особливості організації роботи на підприємствах санаторно-курортного типу
  • Особливості організації роботи при опалюванні пічок та груб
  • Організація обслуговування в санаторно-курортних закладах
  • Основи садової майстерності та ландшафтного дизайну
  • Підготовка проєктних менеджерів
  • Ремонт та обслуговування сільськогосподарської техніки
  • Сучасні технології ландшафтного дизайну, благоустрою та озелененню території
  • Сучасні підходи до організації робіт у сільському господарстві
  • Сучасні підходи до організації робіт на підприємствах та виробництві
  • Сучасні методи і прийоми обслуговування котельнь
  • Технології вирощування сільськогосподарських культур з використанням сучасної техніки
  • Технології вирощування овочевих культур у відкритому та закритому ґрунті та особливості органічного овочівництва
  • Технології підготовки посівних площ для вирощування зернових культур
  • Технічне обслуговування та експлуатація дощувальних машин «Фрегат»
  • Школа фермерства 2.0 за напрямами підготовки: «Рослинництво», «Овочівництво», «Плодівництво», «Вирощування ягідних культур у фермерських господарствах», «Виноградарство», «Вирощування квітів та різних видів декоративних рослин»
  • Швачка. Крій та пошиття