Новини

МАЙБУТНІ ТРАКТОРИСТИ-МАШИНІСТИ ОЗНАЙОМИЛИСЯ З НОВІТНІМИ ЗРАЗКАМИ ТЕХНІКИ

🧑‍🔧👨‍🔧 Напередодні виробничої практики слухачі групи ТМ.А1-5, майбутні трактористи – машиністи сільськогосподарського виробництва, мали можливість ознайомитися з новітніми зразками тракторів John Deere на базі ТОВ «Агротек», офіційного дилера цієї сільськогосподарської техніки в Україні.
🚜 Під керівництвом майстра виробничого навчання Сергія Свиридовського було розглянуто сучасні зразки тракторів John Deere: 110 к.с.,140 к.с., 195 к.с., 8335 – 500 к.с.; комбайни John Deere S760 роторного типу та S660 клавішного типу; грунтообробну та посівну техніку VADERSTAD; зернові сівалки та оприскувачі John Deere.
⚙ У майстерні ТОВ «Агротек» слухачі ознайомилися з конструктивними особливостями, ремонтно-придатністю та надійністю двигуна Сummins та з трансмісією трактора John Deere 8335. Крім того, спеціалісти підприємства представили здобувачам освіти сучасний оприскувач John Deere 4040.Також слухачі Центру розглянули прийоми технічного обслуговування тракторів.
ℹ Інформація, яку отримали наші слухачі, сприятиме в подальшому підвищенню професійного рівня як тракториста-машиніста сільськогосподарського підприємства, так і добробуту територіальних громад в цілому.