Новини

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

🗓 21 лютого 2022 року у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» відбулося засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання сільськогосподарського направлення та професій сфери обслуговування.
👉 Членами комісії було обговорено ряд важливих питань, серед яких: «Нові підходи до організації та проведення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді, безробітного населення в умовах інформатизації суспільства». Під час засідання було визначено, що інформування учнівської, студентської молоді та дорослого населення про надання освітніх послуг Центру та переваги навчання, потребує надання якісної профорієнтації за допомогою онлайн-сервісів. Ми отримали нові виклики, тож маємо реагувати на них оперативно та бути на крок попереду.
👆 Вирішенню питання підвищення ефективності сучасного уроку теоретичного та виробничого навчання присвячена друга частина засідання. Було зазначено, що сьогодні педагог виступає в ролі організатора активної, самостійної пізнавальної діяльності здобувачів освіти, його консультанта і помічника. Тому висока педагогічна майстерність, творчій підхід, енергія майстра виробничого навчання чи викладача і є запорукою ефективності навчання. Також було розглянуто практичний кейс «Використання методу проєктів на уроках виробничого навчання за професією «Овочівник».