Новини

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Професійна освіта є невід’ємною ланкою системи безперервної освіти, що забезпечує реалізацію потреби людини в оволодінні робітничими професіями відповідно до інтересів, здібностей та соціального замовлення суспільства i держави.
Лабораторно – практична робота(ЛПР) — важливий засіб зв’язку теорії з практикою, він дає змогу слухачам закріпити теоретичні знання з питань технології приготування виробів та організації виробництва. ЛПР проводиться безпосередньо після вивчення відповідної теми програми, переходячи від простих до більш складних технологічних процесів.
Днями слухачі групи навчання за професією “Кухар” за допомогою платформи ZOOM – сервісу для проведення дистанційного навчання, провели лабораторно-практичну роботу за темою:”Технологія приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів” предмету “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”.
Під час проведення ЛПР з предмету викладач Олена Біла активно використовувала сучасні педагогічні технології: комп’ютеризоване навчання, інтерактивні види та форми роботи, тому що вони збільшують пізнавальну самостійність слухачів і мотивують потребу розвитку виробничих навичок.