Новини

ЗІ СВЯТОМ ЛЮБИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

 1 жовтня для колективу ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» був особливим днем, адже заклад святкував  5-ту річницю від дня створення та прийдешнє свято – День працівників освіти.

В цей святковий день розділити радість із колективом Центру прибули гості з Херсонського обласного центру зайнятості, Херсонського міського центру зайнятості та Новокаховської міської філії ХОЦЗ.

Лунали теплі слова спогадів, урочисті вітання та дзвінкі голоси учасників художньої самодіяльності.

Привітали та відзначили досягнення навчального закладу заступник директора Херсонського обласного центру зайнятості Наталія Португальська, начальник відділу фінансового забезпечення  Олександр Довбиш, начальник відділу організації профорієнтації  Андрій Клічановський, начальниця відділу організації профнавчання  Марія Шевчук, директор Херсонського міського центру зайнятості  Світлана Ширяєва, директор Новокаховської міської філії ХОЦЗ Надія Котляр.

Кращі працівники ЦПТО були нагороджені подяками за сумлінну працю та професіоналізм від директора Херсонського обласного центру зайнятості Євгенія Єрашова.

Керівник Херсонського центру ПТО ДСЗ Світлана Ткачук, висловила велику подяку директору ХОЦЗ Євгенію Єрашову, зазначивши, що з його легкої руки навчальний заклад існує та розквітає, спільні зусилля підняли його рейтинг на високі позиції серед інших ЦПТО, подякувала йому за підтримку та всебічну допомогу.

Світлана Ткачук також привітала свій колектив із подвійним святом та вручила  кращим працівникам подяки з нагоди п’ятиріччя заснування навчального закладу та Дня працівників освіти.

Тож побажаємо нашому навчальному закладу нових звершень, стрімких злетів, блискавичних перемог та щасливого майбутнього!