Новини

ДОБРО РОБИТИ ПРОСТО

У першу неділю листопада ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» відзначає День працівника соціальної сфери.

Саме працівники соціальної сфери володіють умінням налагоджувати зв’язки між людьми, знаходити спільну мову з кожним, підтримувати і проявляти милосердя.  Вони надають підтримку тим, хто її потребує, незалежно від віку або соціального статусу.

Традиційно напередодні свята колектив Херсонського центру ПТО ДСЗ організував і провів акцію «Добро робити просто». Її мета: надання гуманітарної допомоги для покращення економічного стану сімей і окремих громадян, які цього потребують. Результатом став збір і доставка теплих речей та предметів першої необхідності  до Гуманітарного соціального центру м. Нова Каховка. Надання гуманітарної допомоги – це факт особистого активного проявлення людяності та громадського обов’язку.

У День працівника соціальної сфери хочеться сказати спасибі всім тим, до кого приходять з проблемою, а йдуть з надією, і побажати більше хепі-ендів  в історіях звернень.