Новини

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ КУХАРІВ У СТИЛІ Ф’ЮЖН

Сьогодні група кухарів ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» під керівництвом майстра виробничого навчання Тетяни Ярцевої опановували тему «Приготування прісного тіста та формування виробів з нього». Так як сучасні тенденції розвитку сфери громадського харчування характеризуються впровадженням інновацій, то до опанування тієї теми підійшли відповідно креативно: приготували пельмені в стилі ф’южн-кухні, що поєднує елементи різних кулінарних традицій.

Під час виробничого навчання здобувачі освіти продемонстрували свої знання та навички роботи на сучасному обладнанні, яке вдалось придбати завдяки діяльності Місцевого партнерства зайнятості в рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» Міжнародної організації праці за підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Далі буде.