Новини

НАВЧАННЯ ПЕРШОЇ ГРУПИ ПОКОЇВОК

📣 У ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» розпочала навчання перша група слухачів за професією 5142 «Покоївка». Впродовж 2,5 місяців майбутні фахівчині будуть опановувати знання, вміння та навички бездоганно наводити та підтримувати чистоту і порядок в номерах готелю, замінювати постільну білизну, прибирати ліжка, стежити за роботою електроприладів, виконувати свою роботу охайно та швидко.
🛏 Адже одним з очікуваних результатів роботи покоївки – створення комфортних умов проживання клієнтів готельного закладу, аби вони почували себе як вдома.
🔖 Серед предметів професійно-теоретичної підготовки: «Технологія обслуговування в готелях та туристських комплексах», «Санітарія і гігієна в підприємствах готельного типу», «Будівлі і обладнання туристичних комплексів», «Охорона праці», «Основи електротехніки». Крім теоретичного курсу, слухачі проходитимуть виробничу практику на базі роботодавців Генічеського району.
🛎 По закінченні навчання слухачкам, які опанували курс професійно-технічного навчання й успішно пройшли кваліфікаційну атестацію, присвоюється освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник» з набутої професії відповідного розряду та видається свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації.
🧹 Професія покоївки – одна із затребуваних у готельному бізнесі на ринку праці Херсонщини. Адже готельні господарства, а також лікувально-оздоровчі заклади розвивається швидкими темпами. Тому ймовірність працевлаштування кваліфікованих робітників є великою.