Новини

ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ

2⃣6⃣ Сьогодні, 26 серпня 2021 року, у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» проведено відкритий захід для членів методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання торгово-економічного направлення та професій громадського харчування із захисту щоденників виробничої практики за професією 5122 «Кухар».
👨‍🍳 Слухачі групи Кух.3-4 представили присутнім результати виконання програми виробничої практики з удосконалення 👩‍🍳 знань і практичних навичок, отриманих 🧑‍🍳 в процесі навчання.
🏨 Базами практики для слухачів були відомі заклади ресторанного господарства, їдальні дошкільних та шкільних навчальних закладів, готельно-ресторанні комплекси Херсонської області.
🥘 Майбутні фахівці мали можливість ознайомитися безпосередньо на підприємствах з передовими технологіями, організацією праці, засобами виробництва. Здобули уміння здійснювати допоміжні роботи з виготовляння страв, які потребують нескладної кулінарної обробки: варіння, смаження, запікання виробів. Навчилися порціонувати (комплектувати), роздавати страви масового попиту. Адже мистецтву приготування смачних страв постійно треба вчитися і вдосконалювати свої знання і вміння.
🧰 Керівники виробничої практики підприємств високо оцінили роботу практикантів – майбутніх кухарів та поставили їм високі оцінки.
💯 Члени методичної комісії ознайомилися з щоденниками проходження виробничої практики, висновками керівників практики, їх відгуками та оцінками роботи здобувачів освіти. У результаті всі слухачі виконали програму виробничої практики у повному обсязі, в установлені терміни подали в навчальний заклад звітну документацію та захистили її перед комісією.
👍 Бажаємо нашим слухачам успішно скласти кваліфікаційну атестацію, подальшого професійного становлення та чекаємо на підвищення кваліфікації!