Новини

НАВЧАЛЬНИЙ ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ЗНАНЬ ТА НАВИЧОК ПІДПРИЄМНИЦТВА

💼 У рамках проєкту Міжнародної організації праці (МОП) «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування уряду Данії ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» отримав кейс Ділової гри програми «Розпочни і вдосконалюй свій бізнес», що сприяє розвитку малого підприємництва.
🏨 Завдяки цьому навчальному інструменту майбутні підприємці та підприємці початківці можуть здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності. У грі моделюється ділове середовище, яке сприяє плануванню складного бізнесу і управління ним; якості товару і ефективності технології; ціноутворенню; визначенню попиту і пропозиції; ефективності стратегії маркетингу і продажів; прийняттю фінансових рішень і плануванню руху грошових коштів; визначенню основного бізнес-циклу тощо.
💯 Гра допоможе учасникам зрозуміти реальні ситуації, які можуть виникнути на початку і під час ведення свого бізнесу. Відтепер тренер може застосовувати даний навчальний пакет у навчальній програмі МОП.
🤝 Дякуємо організаторам за можливість вдосконалюватися та розвиватися!