Новини

ДРУГА ГРУПА ПЕДАГОГІВ ПІДВИЩИЛА ІТ НАВИЧКИ

💻 Друга група педагогічних працівників ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» завершила навчання у рамках навчального проєкту «IT SKILLS UP» підвищення ІТ навичок для освітян за підтримки Німецького товариства з міжнародного співробітництва (GIZ).
🖥 Упродовж двох місяців навчання 12 педагогів Херсонського ЦПТО ДСЗ змогли ознайомитися з популярними додатками для проведення занять у дистанційному форматі. Під час онлайн сесій були розглянуті такі теми: програмне забезпечення для проведення презентацій, редагування відео, проведення занять, опитувань і тестів; вебінарні платформи; віртуальні дошки; адміністрування навчального процесу та управління задачами тощо.
🎯 У результаті учасники другої «хвилі» з Херсонського ЦПТО ДСЗ опанували сучасні цифрові інструменти, що сприятиме підвищенню ефективності навчального процесу, зокрема в дистанційному форматі.
👍 Усього за підтримки Німецького товариства з міжнародного співробітництва (GIZ) закінчили навчання та отримали сертифікати на курсах «IT SKILLS UP» підвищення ІТ навичок для освітян 19 педагогічних працівників.