Новини

РОЗПОЧАТО НАВЧАННЯ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗА ПРОФЕСІЄЮ 8331 «ТРАКТОРИСТ-МАШИНІСТ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА”, КАТЕГОРІЯ А2

🚜 У ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» розпочала навчання з підвищення кваліфікації група слухачів за професією 8331 «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорія А2. Форма навчання – дуальна.
🧑‍🔧 Теоретичний матеріал слухачі будуть опановувати у Центрі, а практичне навчання проходитимуть на виробництві. В основі такого підходу не тільки закріплення теорії на практиці, а саме навчання в умовах виробництва.
🔩 Цього разу на замовлення роботодавців виробниче навчання та виробничу практику майбутні фахівці проходитимуть на підприємствах Кіровоградської та Херсонської областей: СФГ «Берегиня», с. Першотравенка, Компаніївський район, Кіровоградська область; ПСП «Садове», с. Садове, Голопристанський район, Херсонська область; ФГ «2С-Зерновик», с. Малі Копані, Голопристанський район, Херсонська область; ДСП «Агро-Форум-2», с. Осокорівка Нововоронцовський район, Херсонська область; ПП «Органік Сістемс», м. Гола Пристань, Херсонська область.
⚙️ По завершенню навчання ключові та професійні компетентності випускників відповідно до реальних показників професійної підготовки, підтвердженої в умовах виробництва, буде оцінювати досвідчені роботодавці. Для слухачів така форма приваблива тим, що вони навчаються за місцем проживання і це надає їм можливість підвищити кваліфікацію, не виїжджаючи за межі свого району.
🌾 Професія тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва дуже популярна на ринку праці. Адже агропідприємства готові платити спеціалістам такого профілю гідну зарплату. Закінчивши навчання в Херсонському ЦПТО, слухачі здадуть кваліфікаційний іспит, отримають документ про освіту державного зразка і будуть готові розширити свої професійні можливості.