Новини

УЧАСТЬ У ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОМУ ВОЯЖІ

Сьогодні наш навчальний заклад взяв участь у презентаційному заході- відеоконференції «Профорієнтаційний вояж Центрами професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості України». Організатором веб-семінару став Донецький обласний центр зайнятості України. Метою профорієнтаційного заходу є професійна орієнтація безробітного населення на отримання актуальних та конкурентоспроможних професій, підвищення мотивації до професійного навчання у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості України – спеціалізованих навчальних закладах сучасного європейського рівня.

Заступниця директора з навчальної роботи Жаннета Мичло презентувала відеоматеріал про надання Херсонським центром ПТО ДСЗ широкого діапазону освітніх послуг за одинадцятьма робітничими професіями. Акцентувала увагу на потужній матеріально-технічній базі Центру, яка надає можливість практично застосовувати знання та вміння майбутніх фахівців, умовах проживання й організації культурного дозвілля здобувачів освіти. Ознайомила з новими актуальними напрямами курсів підвищення кваліфікації, за якими навчає Центр. Наголосила, Херсонський центр ПТО ДСЗ – це сучасний навчальний заклад, який максимально враховує вимоги роботодавців щодо підготовки кваліфікованих робітників.

Участь у подібних масових заходах є чудовою нагодою заявити про переваги професійного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації дорослого населення у спеціалізованих навчальних закладах засобами онлайн технологій.