Новини

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ В ЛАБОРАТОРІЇ КУХАРІВ

Сьогодні у групі Кух.3-3 проходить виробниче навчання за темою «Ознайомлення із закладами ресторанного господарства». У ході уроку майстер виробничого навчання Тетяна Ярцева в кухні-лабораторії Центру проводила вступний інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки на виробництві. Ознайомлювала слухачів з виробничими приміщеннями закладу ресторанного господарства, пояснювала взаємозв’язок між цехами та підсобними приміщеннями. Також акцентувала увагу на санітарно-гігієнічних вимогах до цехів і підсобних приміщень, особистій гігієні кухаря та правилах використання спецодягу.

Урок виробничого навчання пройшов, як завжди цікаво та змістовно. Слухачі дізналися багато нового, відпрацювали уміння, вдосконалили свої навички та з нетерпінням чекають наступного уроку. Тож побажаємо їм натхнення та успіхів в засвоєнні нових професійних навичок.