Новини

5 ЛИСТОПАДА – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПРОЄКТНОГО МЕНЕДЖЕРА

Щороку в перший четвер листопада своє професійне свято відзначають проєктні менеджери.

Без професійного проєктного менеджера успішність будь-якого проєкту завжди під загрозою. Адже саме від нього залежить, чи встигне команда в строк, чи вистачить запланованого бюджету, скільки людей потрібно залучити, що взагалі робити та куди бігти. Словом, проєктний менеджер — посада дуже відповідальна та необхідна практично для кожної організації.

Так, наприклад, для реалізації проєкту з термомодернізації багатоквартирного будинку необхідно володіти достатньо глибокими знаннями у технічній, фінансовій та юридичних сферах. Саме тому ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» пропонує пройти навчання за напрямом «Підготовка проєктних менеджерів».          Відповідно до цього, викладач Центру  Гутор С.А. пройшла навчання в онлайн-школі для майбутніх проєктних менеджерів та отримала відповідні знання.

Цей курс реалізується в рамках програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім». Програмою передбачено можливість отримання об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) грантових коштів, що компенсуються державною установою «Фонд енергоефективності» у розмірі 70%.

По закінченню навчання у нас за напрямом «Підготовка проєктних менеджерів» ви зможете:

– надавати роз’яснення та консультації співвласникам будинку щодо процедури та етапів впровадження заходів з енергоефективності за умовами програми «Енергодім»;

– супроводжувати процес вибору виконавців послуг та підрядників (енергоаудитора, проєктувальника, будівельно-монтажної організації, постачальників обладнання та матеріалів);

– здійснювати контроль за якістю, строками виконання ними послуг/робіт;

– оформлювати документацію для реалізації проєкту за умовами програми «Енергодім»;

– залучати кредитне фінансування та фінансову допомогу з інших джерел;

– супроводжувати процес верифікації (перевірки) завершених проєктів.

Вартість навчання за власний рахунок – 660 грн. на одну особу. Для зареєстрованих безробітних навчання БЕЗКОШТОВНО.

Тривалість навчання складає 52 години. Форми навчання: онлайн/офлайн.

Додаткову інформацію можна отримати у Херсонському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за адресою:

м. Нова Каховка, пр. Перемоги, 7А

або за телефонами (05549) 7-70-65,  7-70-57.