Досвід і практика в приготуванні їжі зробили це мистецтво надзвичайно віртуозним. Добрий кухар завжди високо затребуваний в усі часи і в кожній країні.
У рамках діяльності Місцевого партнерства зайнятості м. Херсон за проєктом «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» Міжнародної організації праці за підтримки Уряду Данії ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» прийняв участь в програмі базового кулінарного курсу для майстрів навчальних закладів професійно-технічної освіти.
Михайло Сосновський – провідний шеф-кухар, засновник Південної асоціації шеф-кухарів, фіналіст шоу «МайстерШеф», що займається відкриттям ресторанів в Україні та Туреччині, протягом двох тижнів буде передавати свою майстерність та навчати користуватись сучасним професійним обладнанням.
Наша майстриня, Тетяна Ярцева, отримає незамінний досвід у проведенні підготовчих операцій до приготування страв, унікальні знання в технології приготування їжі й зможе передати їх слухачам Центру.
З такими наставниками успіх у професійній діяльності гарантовано!