Новини

ПОДІЯ: ДНІ ХЕРСОНСЬКОГО ЦЕНТРУ ПТО ДСЗ

 ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» під патронатом Херсонського обласного центру зайнятості протягом 8-11 грудня провів Дні відкритих дверей в онлайн-форматі.

Вперше ця масштабна подія стала своєрідною платформою спілкування для потенційних здобувачів освіти та роботодавців в освітньому онлайн-просторі.

Всього під час марафону було 1180 підключень/переглядів. Серед учасників були ті, хто розглядає можливість навчання за робітничими професіями; випускники, які лише починають професійну кар’єру; люди, які шукають роботу; ті, кому цікаво дізнатися про можливості безкоштовного навчання, перекваліфікації та підвищення кваліфікації з послідуючим працевлаштуванням.

Програма Днів Херсонського центру ПТО ДСЗ була насичена: 1-й день – «Професії сфери обслуговування», 2-й день – «Сфера торгівлі», 3-й день – «Професії аграрної сфери», 4-й день – «Короткотермінові курси з підвищення компетенцій».

Впродовж чотирьох днів 14 спікерів розповідали про навчання за 12 професіями та понад 40 напрямами курсів підвищення кваліфікацій; 8 соціальних партнерів – про можливості підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та яких саме фахівців потребують роботодавці; 12 випускників  минулих років про переваги навчання у Центрі при побудові кар’єри. Учасники вебінару дізналися про особливості вступу на навчання та нові напрямки розвитку Херсонського центру ПТО ДСЗ.

Висловлюємо щиру подяку Херсонському обласному центру зайнятості, базовим філіям за допомогу в організації вебінару. Всім учасникам Днів Херсонського центру ПТО ДСЗ глибоко вдячні за теплу атмосферу на Zoom зустрічах, ваші коментарі і запитання, а також за поширення трансляцій в соцмережах! Будемо раді бачити вас серед слухачів та соціальних партнерів Херсонського центру ПТО ДСЗ!

Впродовж наступних кількох днів зареєстрованим учасникам буде надіслано оціночну форму для моніторингу ефективності проведеного івенту.

Усі записи доступні на ютуб каналі Херсонського центру ПТО тут.

Приємного перегляду!