Новини

ВИРОБНИЧА ЕКСКУРСІЯ

Враження від майбутнього місця роботи важливе для кожного працівника, адже воно формує очікування і настрій, з яким прийдеш на роботу. Для того, щоб на власному досвіді відчути атмосферу і темп робочого процесу, слухачки групи за професією «Швачка» днями відвідали ТОВ «Швейна фабрика «Skanditex». Майбутніх фахівчинь радо зустріла керівник відділу якості Наталія Божик, яка і проводила екскурсію.

Директор ТОВ «Швейна фабрика «Skanditex» Олександр Таранишин ознайомив із соціальними гарантіями, пільгами, режимом роботи і вимогами до працівників. Пані Наталія ознайомила з усіма тонкощами організації процесу виробництва. Зустріч з операційним директором Умутом Гюлом дала розуміння принципу розподілу виготовлення продукції на окремі процеси, залучення працівників і розподілу навантаження на них. Сучасне обладнання, євроремонт цеху, технічні приміщення, оснащені всіма зручностями, справили враження на слухачок Херсонського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Для майбутніх фахівців важливе розуміння сучасних вимог до роботи працівників, тому що це необхідність і обов’язкова умова успішного, конкурентоспроможного і престижного підприємства. Залишали «Skanditex» з приємними враженнями і позитивними очікуваннями майбутнього робочого місця.