Новини

ПЕРША ПЕДАГОГІЧНА РАДА

В ДНЗ «Херсонський центр ПТО ДСЗ» проведено першу педагогічну раду у 2021 році в, на якій було підведено підсумки роботи колективу Центру у минулому році та визначено основні напрями діяльності на 2021рік.

Директор Центру, Світлана Віталіївна Ткачук, у своїй доповіді зазначила. що аналізуючи роботу за минулий рік, можна сказати, що це був складний рік, який спонукав до змін і інновацій в освітньому процесі. Педагогічний колектив працював над оновленням змісту, форм, методів і засобів навчання шляхом широкого впровадження в навчально-виробничій процес сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, дистанційних форм навчання, підвищення якісного рівня кадрового потенціалу. Всього у 2020р. в Центрі пройшли навчання 4322слухача, з них за ліцензованими професіями – 199 слухачів, з елементами дистанційних технологій пройшли професійне навчання 1852 особи. У звітному році ЦПТО отримав ліцензію на провадження освітньої діяльності за новою професією 6113 «Озеленювач», пройшов процедуру атестації навчального закладу з окремих професій: 5123 «Офіціант», 5123 «Бармен» та 5122 «Кухар». В цілому план роботи колектив виконав за всіма розділами і показниками.

На педагогічній раді також було визначено основі стратегічні завдання у впровадженні нових ідей, погоджено План роботи Центру на 2021р., плани робот педагогічної та методичної рад.