Продовжуємо «гарячі» новини з професійного навчання майбутніх кухарів. Сьогодні у слухачів групи Кух.3-3 – підсумковий урок перед виробничою практикою. Кожен слухач відпрацьовував практичні навички, які здобув протягом навчання із загально-професійної та професійно-практичної підготовки.
Було представлено: «Биточки з картопляним пюре та горошком із соусом «Бешамель»; «Смажена печінка з паровим рисом», «Запечена куряча грудинка з гречаною кашею та зеленим соусом», «Піца із курячим філе та грибами».
У результаті майбутні фахівці продемонстрували вміння первинної кулінарної обробки сировини; здійснювали допоміжні роботи з виготовлення страв та кулінарних виробів; формували та панірували напівфабрикати, варили, смажили, запікали та випікали вироби; порціонували (комплектували) страви масового попиту.
Таким чином, слухачі готуються до виробничої практики, озброївшись новим технологічним «багажем» із приготування страв, успішно синтезуючи в собі високу естетичну культуру та творчий потенціал.