Новини

ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ МОЛОДОГО ФАХІВЦЯ

Однією із форм колективної форми методичної роботи у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», яка сприяє розвитку початкового професійно-педагогічного рівня викладачів та майстрів виробничого навчання, є школа молодого фахівця.

В основу її діяльності покладено компетентнісний підхід до здійснення навчальної та навчально-виробничої діяльності з метою створення умов для професійного становлення викладачів та майстрів виробничого навчання.

У ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» відбулося засідання за темою «Структура дистанційного уроку у системі Moodle». Під час заходу було розглянуто типологію уроків,  основні елементи та способи їх представлення у системі дистанційного навчання Moodle. По завершенню практичної частини молоді фахівці дійшли висновку, що кожен етап традиційного уроку може бути трансформований і адаптований до особливостей дистанційної організації навчального процесу. При цьому зберігаються основні етапи уроків, а їх логічна структура та зміна форм навчальної діяльності слухачів, притаманні різним типам уроків, реалізуються засобами системи Moodle.

Наостанок для молодих фахівців були підготовлені методичні поради та практичні рекомендації щодо підвищення ефективності педагогічної діяльності, що допоможуть подолати труднощі, а також підтримають їх творчу наснагу і бажання плідно працювати.