Новини

ПЕРІОД АТЕСТАЦІЇ

Атестація педагогічних працівників у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» – це система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності викладачів та майстрів виробничого навчання.

Протягом атестаційного періоду, згідно графіку проведення відкритих уроків, викладачами навчального закладу, які атестуються у 2021році, проведено ряд відкритих уроків.

Викладачем Климак Т.Ю. проведено відкритий урок для слухачів групи Бін.4-8 з предмету «Основи галузевої економіки та підприємництва» за темою «Структура та механізм функціонування ринкової економіки» за професією 5123 «Бармен».

Викладачем Мальським С.С. – проведено відкритий урок для слухачів групи КТЗ.3-3 з предмету «Товарознавство продовольчих товарів» за темою «Хліб та хлібобулочні вироби» за професією 4211 «Касир торговельного залу».

Викладачем Болотнею О.В.  – проведено відкритий урок для слухачів групи Бін.4-8 з предмету «Основи обліку і звітності» за темою «Поняття про документ, реквізити документу» за  професією 5123 «Бармен».

У Херсонському центрі ПТО ДСЗ існує системний підхід до атестації педагогічних працівників, який складається з планування атестаційної роботи, дотримання етапів проведення атестації, виконання нормативного режиму під час організації й проведення атестації, відпрацювання загальних вимог до педагогічного працівника, які дозволяють об’єктивно оцінювати кожного викладача, що атестується.