Новини

ВИПУСК ГРУПИ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ

15 березня у Херсонському центрі ПТО ДСЗ відбувся випуск групи ППТ.3-9 з професії 5220 «Продавець продовольчих товарів». За період навчання майбутні фахівці багато чому навчилися. Адже відомо, що продавець – найбільш поширена професія серед торговельних  працівників, на даний час вона найбільш популярна. Сучасний професійний продавець – це кваліфікований спеціаліст у галузі товарознавства, консультант і помічник покупця.

Навчаючись у нашому навчальному закладі, слухачі з професії продавець продовольчих товарів набувають фахових знань, умінь і навичок, готуються застосовувати їх у своїй подальшій професійній діяльності.

Під час проходження виробничої практики на торговельних підприємствах, слухачі вдосконалюють свою професійну майстерність, набувають нових знань і навичок, прищеплюють уміння організаторської діяльності в умовах трудового колективу. Саме на цьому етапі у слухачів формується свідоме розуміння і сприйняття майбутньої професії, забезпечується можливість перевірити знання на практиці, оцінити рівень своєї професійної компетентності під час вирішення тих чи інших виробничих питань.

Під час проведення державної кваліфікаційної атестації, члени комісії відмітили, що випускниці Херсонського центру ПТО ДСЗ з професії «Продавець продовольчих товарів» мають  добре розвинені комунікативні якості, уміють легко вступати в контакт з потенційними покупцями та знаходити вихід із різних ситуацій. 

 Тож побажаємо випускницям творчого пошуку, адже бути продавцем – це ціле мистецтво.