Новини

БЕЗПЕКА – ЦЕ НЕ ПРОСТО ДЕВІЗ, ЦЕ СТИЛЬ ЖИТТЯ

‼ Безпека праці – це тема, яку не можна випускати з виду жодного дня. Привернення додаткової уваги напередодні Всесвітнього дня охорони праці ніколи не зайве.
✅ У рамках «Тижня Охорони праці» у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» було проведено низку заходів. Це і тематичні бесіди з працівниками, і консультації нормативно-правового характеру, під час яких були виокремлено теми додаткового навчання; і демонстрація відео роликів для слухачів за професіями, тематика яких стала приводом для дискусій.
🖥 Проведено онлайн – семінар для співробітників Херсонського ЦПТО ДСЗ з питань стресу на робочому місці. Це досить актуальне питання з огляду на ситуацію з карантином у світі, відчуттям напруження кожного українця через скорочення можливостей для отримання бажаної роботи, острах її втратити, суттєве зниження фінансової стабільності.
🎯 Провідний інженер з охорони праці Лисун Н.О. представляла наш заклад приймаючи участь у онлайн–марафоні «БЕЗПЕКА НА КОЖНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ-2021». Унікальна подія, яка вперше проводилась на теренах України. Окрема подяка організаторам: Журналу «Охорона праці» та Європейському співтовариству з охорони праці (ESOSH) за такий насичений та тривалий марафон, багатий на цікаві ідеї, підказки, тренінги та досвід. Це був заряд позитиву та натхнення рухатись в напрямку VISION ZERO/.
🆗 Підбиваючи підсумки «Тижня Охорони праці» у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», організатори і учасники зазначили, що тематичні заходи були цікавими, продуктивними та сповненими нових знань.