Новини

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ

🔹 27 квітня 2021 року у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» з інформаційно-просвітницькою, профілактичною метою щодо формування ненасильницьких моделей поведінки серед жінок для групи слухачок за професією «Швачка» проведено психологічний тренінг. Тема: «Відкрите та ефективне спілкування. Попередження жорстокого поводження та насильства в сім’ї». Тренінг проводила Оксана Михайленко, практикуючий психолог, фахівчиня з теми гендерного та домашнього насильства від UNFDPA, Українського Жіночого Фонду.
❗ Під час заходу учасниці мали можливість ознайомитися із визначення домашнього насильства, основними ознаками домашнього насильства; видами та проявами домашнього насильства; його причинами та законодавчою базою щодо боротьби з цим негативним явищем у суспільстві.
🎯 По завершенню тренінгу схвальні відгуки слухачок довели, що подібні інтерактивні заходи дозволяють максимально оволодіти новими знаннями, отримати нові навички, переглянути власні цінності та пріоритети, відкоригувати, удосконалити та розвивати певні якості та властивості своєї особистості, обрати для себе такі форми та методи поведінки, які відповідають саме цій ситуації та індивідуальності.