Новини

“ТИ У МЕНЕ ЄДИНА!”

Колектив ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» з піднесенням зустрічає наближення найбільших державних свят України – Дня Державного Прапору та Дня Незалежності.

Цьогоріч українці відзначатимуть 30-ліття Незалежності України. Згідно концепції святкування основним лейтмотивом є вислів «Ти у мене єдина», а символікою – квітка. В основу покладена ідея бачення незалежності як мрії, якої прагнули багато поколінь українців. А квітка – це символ прагнення українців до єднання.

Колектив Херсонського центру ПТО ДСЗ з великою приємністю долучився до святкових вітань до ювілею державності. Так як кожна область України має свою унікальну квітку – логотип з графічними елементами і кольоровою гамою прапорів цього регіону, то візуалізація комплексу образів презентована за допомогою друкованих логотипів областей. Таким чином використання графічної символіки демонструє відданість ідеї сильної, демократичної, незалежної держави, засвідчує могутність єдності українців у всьому світі.

Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.