Новини

ВИПУСК СЛУХАЧІВ ГРУП ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ

Сьогодні людство все більше звертає увагу на забезпечення комфортності життя та відпочинку, тому сфера послуг починає відігравати все більшу роль у нашому житті та в економіці України в цілому. Сфера послуг розвивається швидкими темпами, залучаючи все більше підприємців та створюючи нові робочі місця. Сучасний ринок праці потребує все більше кваліфікованих робітників у даній сфері, бо на перше місце постає якість надання тих чи інших послуг, на яку впливає не тільки час та місце надання послуги, а перш за все кадровий склад та рівень кваліфікації робітника, що надає відповідну послугу. Це, в свою чергу, вимагає від навчального закладу, який здійснює підготовку спеціалістів сфери обслуговування, якісної та ефективної підготовки здобувачів освіти.

20 серпня у Херсонському ЦПТО видався насиченим на події. Пройшла державна кваліфікаційна атестація слухачів двох груп професійного навчання під головуванням – Костирєвої Наталії Іванівни, співвласниці готелю «Якорьок» за професією 5142 “Покоївка” та Калити Альони Олександрівни, керівника бару «Дніпро» за професією5123 “Офіціант”. ДКА пройшла на високому рівні, за дистанційною формою з використанням платформи ZOOM – сервісу для проведення дистанційного навчання. За допомогою “генератора випадкових чисел”, було визначено номери екзаменаційних білетів для слухачів. Слухачі продемонстрували професійні вміння та навички, якими оволоділи навчаючись у Центрі, навчання в якому крокує на рівні з вимогами та технологіями сучасності.

Як показує результат, атестація дуже потрібна  і важлива слухачам і педагогічним працівникам, так як висока продуктивність слухачів на таких іспитах показує результативність навчання.

Неймовірно швидко спливає час. І для тих, хто хотів би його затримати, хоча б на ту ж мить, що стала найпрекраснішою, і для тих, хто підганяє дні, аби швидше закінчити навчання. Ось і для випускників з професій “Покоївка” та “Офіціант” настав той день – отримання свідоцтв кваліфікованих робітників відовідної професії та розряду.

Тож, побажаємо випускникам легкої вдачі та щасливої долі.