Новини

ПРИЄМНЕ ВРАЖЕННЯ – ГОЛОВНА ВІДЗНАКА ПРОФЕСІЇ ОФІЦІАНТ !

🗓 У ДНЗ «Херсонський центр ПТО ДСЗ» 19 жовтня пройшла державна кваліфікаційна атестація та відбувся випуск групи слухачів, що навчалися за професією «Офіціант» за дуальною формою. Кваліфікаційний іспит проходив дистанційно з використання платформи Zoom під головуванням соціального партнера навчального закладу – Каліти Альони Олександрівни, керівника бару «Дніпро».
ℹ Протягом навчання слухачі зрозуміли, що головне в професії офіціанта – це не вміння правильно зварити каву чи налити сік у потрібній кількості, або подати замовлену страву, головне – це здатність зробити так, щоб людині було затишно і приємно знаходитися в закладі, де ти працюєш.
👉 А загалом, до роботи офіціанта входить безліч справ: приймати замовлення і подавати їх клієнтові, варити каву і робити різні кавові напої й коктейлі, підтримувати чистоту в закладі, стежити за тим, щоб на столах завжди були серветки і квіти, спілкуватися із відвідувачами.
✅ Людина, яка працює офіціантом, повинна бути відкритою, чесною, комунікабельною і ввічливою. Крім цього, вправним офіціантом може бути тільки людина активна і в жодному випадку не повільна. Замовлення треба виконувати швидко, так само швидко потрібно приносити їх клієнтові.
✅ З цим завданням випускники впоралися дуже добре, продемонструвавши отримані навики під час теоретичного та практичного навчання у Херсонському ЦПТО.
🎯 Маємо надію, що саме ця професія дозволить сьогоднішнім випускникам досягти добробуту та впевненості в завтрашньому дні.