Новини

НАВЧАННЯ КЕРІВНИХ КАДРІВ

⛑ У ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» проводиться навчання з питань охорони праці як керівників підприємств, так і спеціалістів. Адже державна політика в галузі охорони праці базується на принципах встановлення єдиних вимог з охорони праці для всіх підприємств та суб’єктів підприємницької діяльності незалежно від форм власності та видів діяльності, а також інформування населення, проведення навчання, професійної підготовки і підвищення кваліфікації працівників з питань охорони праці тощо. Відповідно, керівник підприємства є відповідальною особою за організацію роботи підприємства, у т.ч. за стан охорони праці на підприємстві, а отже має пройти навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
💼 Сьогодні відбувся випуск такої групи. Під час навчання на курсах цільового призначення директори 11 центрів та філій Херсонського обласного центру зайнятості вдосконалювали свої знання та компетенції щодо системи управління безпекою та здоров’ям на роботі.
🦺 Організація охорони праці на підприємствах – це важливі питання для всіх установ без виключення. Тож випускникам хочемо побажати БЕЗПЕЧНОЇ ПРАЦІ, а всіх бажаючих запрошуємо до нас на навчання.