Новини

ПІДВИЩУЄМО КВАЛІФІКАЦІЮ НА КУРСАХ ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

✅Напередодні опалювального сезону у Херсонському ЦПТО ДСЗ підвищували кваліфікацію на курсах цільового призначення 581 особа за напрямами підготовки «Дотримання безпечного ведення робіт при експлуатації та обслуговуванні котлів, що працюють на твердому паливі» та «Дотримання безпечного ведення робіт при експлуатації та обслуговуванні котлів, що працюють на газовому паливі».
🔰З розвитком опалювального обладнання, застосуванням нових видів палива і розширенням завдань по обігріву приміщень все більшого значення набуває навчання фахівців. Сьогодні практично кожна бюджетна установа споживає послуги теплопостачання централізовано згідно з укладеними договорами з комунальними службами. Водночас все більше установ переходять на власні котельні, для обслуговування яких залучаються спеціальні працівники – оператори котельні. Саме вони забезпечують безперервну роботу устаткування котельні, беруть участь у ремонті устаткування, яке обслуговують, ведуть облік теплоти тощо.
📌У результаті навчання задоволена потреба як роботодавців у кваліфікованих працівниках, так і слухачів, оскільки вони мають змогу підвищувати свою конкурентоспроможність на ринку праці за короткий термін часу.