Новини

РЕЗУЛЬТАТИ ОНЛАЙН КОНКУРСУ

📖 Як показує статистика, близько 90% людей знайомляться з відгуками про послугу, якою хочуть скористатися. І воно зрозуміло, адже хочеться отримати якісну послугу, і не змарнувати свій час. Тому відгуки формують довіру потенційного здобувача освіти. Комплексне реагування на всі відгуки дозволяють покращити якість освітніх послуг у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості».
🎯 Так, за результатами онлайн конкурсу «Найкреативніший відгук про захід Тижня профтехосвіти у Херсонському ЦПТО ДСЗ», проведеного 25 листопада 2021 року у рамках Всеукраїнського тижня профтехосвіти, переміг Максим Кудальцов, який перебуває на обліку у Генічеській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості. Пам’ятний приз вже прямує до переможця у м. Генічеськ.
📍 Взагалі, за відгуками понад 100 учасників цей час, який тривав захід, вони провели цікаво та дійсно з користю. Майстер виробничого навчання за професією «Швачка» Наталія Головко продемонструвала цікавий майстер-клас з виготовлення серветки для сервірування святкового столу. У кожного присутнього була можливість ознайомитись із освітніми можливостями Херсонського центру ПТО ДСЗ, його потужною матеріально-технічною базою та почути корисні поради від команди професіоналів.
💯 Тож після онлайн заходу присутні «вийшли» натхненими та отримали мотивуючу інформацію для того, щоб здобути професію у Херсонському центрі ПТО ДСЗ.