Без рубрикиНовини

ТРЕТІЙ ДЕНЬ КОНКУРСУ

👉 Сьогодні змінюється мета та зміст професійно-технічної освіти, з’являються нові технології, методи, форми та засоби навчання, але основною формою професійно-практичної підготовки слухачів залишається урок.
👍 13 грудня 2021 року у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» проведена номінація «Відео фрагмент уроку виробничого навчання» у рамках конкурсу професійної майстерності «Майстер року-2021».
ℹ Формування, розвиток ключових та базових компетентностей сучасного працівника на уроках виробничого навчання були спроєктовані педагогічними працівниками Центру. В їх основі – інноваційні особистісно-орієнтовані технології навчання на компетентісній основі. Адже сучасний урок – це цілісна система, яка характеризується тісним взаємозв’язком усіх компонентів: комплексна мета уроку досягається за рахунок єдності й узгодження задач уроку, змісту навчального матеріалу, методів і засобів навчання, форм організації навчальної діяльності.
🎯 Отже, сьогодняшній захід продемонстрував, що кожен майстер виробничого навчання володіє форматом сучасного уроку, використовує ідеї креативної освіти, інтерактивні технології, методи і форми навчання для вирішення суспільних завдань з формування майбутнього робітника з критичним та креативним мисленням.