Новини

ВИПУСК ВКОТРЕ ЗАСВІДЧИВ ЯКІСНЕ ЗАСВОЄННЯ КОМПЕТЕНЦІЙ ЗА ПРОФЕСІЄЮ БАРМЕН

👉 Чи відповідає професійна підготовка за професією бармен викликам ринку праці, сучасним вимогам роботодавців?
💯 Відповідь на це питання продемонстрували 14 грудня 2021 року слухачі Херсонського центру ПТО ДСЗ за професією бармен під час складання Державної кваліфікаційної атестації.
🍸 Майбутні бармени проявили знання асортименту 🍹слабоалкогольних та алкогольних напоїв, які користуються попитом, рецептури і способів приготування коктейлів; вимог до інвентарю, посуду; порядку розрахунку з відвідувачами; правил та температурного режиму зберігання товарів; правил проведення інвентаризації. Слухачі продемонстрували практичні навички зустрічі гостей, їх ознайомлення з асортиментом і рецептурою напоїв, отримування замовлення тощо.
🎯 Отже, державною кваліфікаційною комісією на чолі з досвідченим роботодавцем, керівником кафе-бар «Дніпро» Оленою Калитою визнано, що мету реалізації програми професійної підготовки з професії бармен 4 розряду досягнуто. В результаті навчання в Херсонському центрі ПТО ДСЗ всі слухачі придбали знання та навички, необхідні для якісного засвоєння компетенцій за професією бармен на вимогу роботодавців.