Новини

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦЯ ТА ЛАУРЕАТІВ ПРЕМІЇ «МАЙСТЕР РОКУ -2021»

⭐ У конферец-залі ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» відбулася урочиста церемонія нагородження переможця та лауреатів конкурсу професійної майстерності «Майстер року-2021».
⚙ Мета конкурсу – піднесення ролі майстра виробничого навчання у суспільстві та підвищення престижності цієї професії; сприяння творчим педагогічним пошукам, удосконаленню фахової майстерності майстра виробничого навчання; виявлення і поширення передового педагогічного досвіду.
👉 У своїй вітальній промові до учасників конкурсу директорка ДНЗ «Херсонський центр ПТО ДСЗ» Світлана Ткачук відзначила важливість даного проєкту для Центру, звернувши увагу на новий імпульс на шляху вдосконалення професійної майстерності, підкреслила спроможність молодих талантів рухатися вперед та заохочувати інших розвиватися.
8⃣ Конкурс «Майстер року-2021» у нашому Центрі проводився вперше. І в цьому році взяли участь 8 майстрів виробничого навчання. Згідно Положення про конкурс номінаціями були: «Портфоліо (візитівка), «Відео фрагмент уроку виробничого навчання», «Методична розробка», «Онлайн реклама своєї професії».
👍 Переможниця та лауреати конкурсу: Віта Мандзюк, майстер виробничого навчання за професією «Покоївка»; Лариса Дернова, майстер виробничого навчання за професією «Продавець непродовольчих товарів»; Наталія Головко, майстер виробничого навчання за професією «Швачка»; Олена Купавченко, майстер виробничого навчання за професією «Продавець продовольчих товарів»; Тетяна Ярцева, майстер виробничого навчання за професією «Кухар»; Сергій Свиридовський, майстер виробничого навчання за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»; Світлана Гутор, майстер виробничого навчання за професією «Касир торговельного залу»; Людмила Собко, майстер виробничого навчання за професією «Озеленювач».
📖 Відтепер вписана нова сторінка в історію розвитку нашого Центру.