Новини

BIZ UP: НАВИЧКИ САМОЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ МОЛОДІ

👉 Днями у ДНЗ «Херсонський ЦПТО ДСЗ» викладач Наталія Лисун успішно пройшла курс бізнес-тренерів України «BIZ UP: навички самозайнятості для молоді» за підтримки Міжнародної організації праці та отримала сертифікат.
ℹ Міжнародна організація праці вже давно займається питанням створення ширших можливостей для молодих жінок і чоловіків щодо забезпечення гідної зайнятості та доходів.
👍 Сприяння самозайнятості стало невід’ємною частиною національних стратегій, спрямованих на створення робочих місць для молоді. Проте, брак інформації поряд із низьким рівнем обізнаності щодо можливостей самозайнятості спонукає багатьох молодих людей розглядати роботу за наймом як єдиний шлях на ринок праці. Між тим інші молоді люди розпочинають власну справу, не маючи базової інформації, необхідної для того, щоб ухвалити таке важливе рішення щодо своєї кар’єри.
🤝 Тож, якщо вам від 18 до 24 років і ви маєте бажання отримати навички важливі для започаткування власного бізнесу, а також для реагування на зміни попиту на ринку праці та надихнутися до пошуку нових ідей та підходів до вирішення питань самозайнятості – запрошуємо до нас на тренінги.
🎯 У нас ви отримаєте стимул для того, щоб навчитися визначати можливості, вивчати інформацію, розв’язувати проблеми та працювати у команді. Така «підприємлива» спроможність може надати молоді додаткові варіанти розвитку власної кар’єри.