Новини

НАВЧАННЯ КАНДИДАТІВ В ЕКСПЕРТИ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ ЦЕНТРІВ

🔰 Державним центром зайнятості розпочато роботу набуття Центрами ПТО ДСЗ статусу Кваліфікаційних центрів, які зможуть оцінювати і визнавати результати навчання осіб, зокрема здобутих шляхом неформальної або інформальної освіти, присвоювати та/або підтверджувати професійну кваліфікацію, здобуту в Україні або за її межами. Здійснює акредитацію Кваліфікаційних центрів Національне агентство кваліфікацій.
💼 ДНЗ «Херсонський центр ПТО ДСЗ» долучився до навчання експертів з акредитації кваліфікаційних центрів, яке проводить Національне агентство кваліфікацій. Процедуру тестування/співбесіди з кандидатами в експерти з акредитації кваліфікаційних центрів проходитимуть два майстра виробничого навчання – Лариса Павлівна Дернова та Олена Володимирівна Купавченко.
ℹ Експерти з акредитації – особи, які відповідно до Положення про Реєстр кваліфікацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 червня 2021 р. № 620, включені до Реєстру кваліфікацій та мають право у складі експертної комісії з акредитації здійснювати акредитаційну експертизу Кваліфікаційних центрів.